Steg för hälsa

Nu har jag fått all information till Steg för Hälsa. SWEA San Francisco utmanar i år igen SWEA Världen i en stegtävling. Startskottet går fredag morgon den 26e maj och målsnöret når vi söndag kväll den 4e juni! Vi kör samma regler som i höstas (med tillägg av en ny tävlingskategori) och ser fram emot alla härliga bilder från jordens alla hörn (vem vet, kanske får vi med ett lag från Australien den här gången?) på vår Facebooksida ”Steg för Hälsa – SWEA”.

Vi har tre tävlingskategorier – Senior 75+, Epikuré och Aktiv. Senior 75+ är för dig som är 75 eller fyller 75 år innan sista tävlingsdagen.

Seniorkategorin har ett max på 5000 steg per dag. Om du tävlar i den här klassen och råkar gå fler steg en dag så kommer endast 5 000 steg att räknas för den dagen.

Epikuré är för er som inte brukar gå mer än 10 000 steg per dag. Om du tävlar i den här klassen och råkar gå fler steg en dag så kommer endast 10 000 steg att räknas för den dagen.

Aktiv är kategorin utan max antal steg per dag.

Anmäl dig till mig senast 23 maj på Stockholm@swea.org  Viktigt att du skriver vilken grupp du vill delta i vid anmälan.

Alla steg du tar räknas, inte bara de du tar när du är ute på promenad eller ute och springer. Ha på dig din ”smart watch”, telefon eller stegräknare hela tiden så du får med dagens alla steg. Parkera bilen lite längre bort och ta ett extra varv med dammsugaren – alla steg räknas!
Rapportera dina steg till mig dagligen eller några gånger under tävlingsperioden. Du ska inte klumpa ihop alla steg. Håll dagarna separerade. Mejla eller texta dina steg.

Den som vill gå med mig den 26 maj, så träffas vi kl 9.00 vid Djurgårdsbron. Vi går längs kanalen till Lilla Sjötullsbron, går över och tar oss tillbaka till Djurgårdsbron längs vattnet. Hör av dig om du vill leda en promenad i dina hemkvarter.
Annica
Stockholm@swea.org
Mobil: 076 107 8264

 

Ni kan alltid nå mig på stockholm@swea.org