Sommaravslutning den 15 juni

 

 

 

Vi blev 18 Sweor som samlades på Etnografiska museet för att avsluta vårens SWEA-aktiviteter.  Solen strålade/gassade från en klarblå himmel och vi var tvungna att sitta tätt ihop under två parasoller då vi ville ta vårt bubbel utomhus men ” finns hjärterum så finns det  stjärterum” som det heter.
 

 

 

Vår ordförande, Annica Backlund, hälsade oss alla välkomna och tackade speciellt programgruppen för ett stort engagemang med alla vårens SWEA-aktiviteter!

 

Restaurangens aktiva ägare, eko-kocken Carola Magnusson, är känd även som TV-kock och författare samt har under många år bott utomlands. Hon är prisbelönt och har bland annat tilldelats Nordic Artisan Food Awards.’ berättade lite grand om sitt liv som kock både utomlands och här i Sverige. 

 

 

 

 

 

Efter intagandet av bubblet blev det sen dags att gå in och sätta oss vid dukat bord. Som förrätt fick vi några vegetariska vårrullar och huvudrätten bestod av kycklingspett, ris och vårrullar. Mycket gott med härlig hetta.

 

 

 

Efter några timmars trevlig samvaro var det sen dags att ta bussen hem igen. Samtliga Sweor var mätta och väldigt nöjda med detta lyckade event!

 

 
 

Se resten av bilderna här>

 

 

 

Text & bilder: Lena Nilsson