Network Menu

Nyhetsbrev maj 2021

SWEA Stockholm Nyhetsbrev maj 2021

Det ljusnar mer och mer, i takt med att dagen blir längre och längre så gör vädret att det är lättare att ses utomhus och snart, snart är många av oss färdigvaccinerade, så att det blir ännu fler sätt vi kan ses på. Vet inte vad du längtar mest efter, men jag ser i alla fall fram emot en kram här och där och att inte hela tiden försöka hålla avstånd.
Och tänk att kunna resa igen! Nu känns det som om Södertälje (inget ont om Södertälje) låter lika spännande som New York (mitt andra hem). Det hade jag nog inte tänkt för ett par år sedan.

Sommar-träffar

Nu när sommarkänslorna bli starkare och starkare “firar” vi (efter de här senaste 1 1/2 året så tycker i alla fall jag att vi ska fira allt vi bara kan) genom att ha boka in tre sommarluncher.
Vi i SWEA Stockholm hoppas att vi blir riktigt många som vill träffas på Sjöcaféet vid Djurgårdsbron, 16 juni, 14 juli och 11 augusti, kl 12.30.

SWEA Stockholms program – JUNI

 

Vi börjar med Gökotta med fågelskådning den 2 juni kl 7.00.
Vi träffar fågelexperten Henrik Waldenström och blir guidade  runt Isbladskärret.
Anmälan till anmalan.swea.stockholm(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com (senast 18 maj)

 

Sedan fortsätter vi med Konstvandring den 8 juni där det fortfarande finns platser kvar för kl.10.00-vandringen
Marie Andersson från www.konstvandringar.se visar oss runt bland intressant arkitektur och undangömda konstverkpå Djurgården.
Anmälan till anmalan.swea.stockholm(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com (senast 24 maj)

 

Sommar-cocktail på Villa Källhagen den 15 juni blev snabbt FULLBOKAD men du kan alltid ställa dig på väntelista för eventuella avbokningar.
Vi följer förstås rekommendationerna med fyra personer sittande vid bord, utomhus under parasoll. Vi ber, hoppas och visualiserar att temperatur och sol är på vår sida!
Väntelista anmalan.swea.stockholm(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

 

Varmt välkommen och om vi inte ses, ha en skön och härlig sommar.
Vi ser fram emot att kanske, till och med, kunna ses i det verkliga livet i höst
.

 

SWEA Sverige är en arbetsgrupp som under våren bl.a har satt ihop en välkomst- och informationsfolder om SWEA i Sverige så att alla Sweor som återvänder hem känner sig välkomna att fortsätta sitt medlemskap i någon av våra fyra avdelningar (Stockholm, Malmö, Göteborg och Örestad). Den kommer skickas ut till alla avdelningar och läggas in på hemsidan.

Hemsidan ja…..arbetet med en ny hemsida är i full gång. Jag har fått en glimt av den nya och den blir himla fin. Så roligt att vi uppdaterar vårt ansikte utåt och samtidigt gör det lättare för våra Sweor att se vad som händer i sin egen avdelning och också runt om i världen.

SWEA Professional Sverige (Jessica Hill Holm) har tillsammans med International startat ett mentorprogram genom Facebook. information om det har gått ut i Internationals senaste nyhetsbrev.
Alla Sweor är inbjudna till AW den 25 maj, kl 18.00 där du får träffa de som håller i Professional i respektive avdelning och höra om vad de har planerat för framtiden. Ingen anmälan krävs så klicka bara på länken när tiden är inne.

 

[http://SWEA Stockholm is inviting you to a scheduled Zoom meeting. Topic: SWEA Prof Sverige/AW Time: May 25, 2021 18:00 Stockholm Join Zoom Meeting https://us02web.zoom.us/j/88021138607?pwd=SjlqTXo2OXRrZnVWRTArdFprdUNyQT09]https://us02web.zoom.us/j/88021138607?pwd=SjlqTXo2OXRrZnVWRTArdFprdUNyQT09

SWEA Professional Världen (Facebook-sida) har också en blogg där du kan lära känna Sweor i arbetslivet.
SWEA International fortsätter erbjuda poddar och webbinarier med en härligt blandat innehåll.

Har du en idé för program du skulle vilja att vi ordnar, kontakta Cecilia på program.swea.stockholm(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com.
Vill du gå med i eller skapa en ny Intressegrupp hör av dig till Kickie på tema.swea.stockholm(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com.

 

Sommarhälsningar, Marie Forsman ordförande i SWEA Stockholm.