Network Menu

Golfgruppens säsong 2014

Sex glada damer ur vår Golfgrupp träffades den 17 juni 2014 på Wäsby Golfklubb och spelade golf i bra väder.

 

I början av september blev det mer golf i strålande solsken och nu mötte många upp på Kevinge Golfklubb. Britt – Marie Boudrie tog initiativet.  

20140902_golfgruppen nästan fulltalig

nästan fulltalig golfgrupp

 

Årets golfgruppsresa

Med hösten kommer den traditionella golfresan. Konceptet är i stort att vi åker till en klubb med boende och bra restaurang maximalt två timmar från Stockholm. Vi har varit på Strängnäs GK, Åda GK, Nyköping GK, Örbyhus GK, Solbacka GK och Ljusterö GK. På några av klubbarna har vi varit mer än en gång. I år åkte vi till Burvik GK för andra gången. Vi var 14 sweor som packat klubborna för att på torsdagseftermiddagen tävla.

Vi träffades, efter torsdagens individuella poäng boggy, runt lite mousserande och pustade över dagens eskapader. Ohotad vinnare blev Lene Nilsson. Eva Wiklund gjorde den längsta driven och kom även närmast pin. Detta gör Eva mottagare av vårt vandringspris 2014.
Solen sken och alla var glada om än inte helt nöjda med sina spelresultat. Golf är svårt, men man får en ny chans 18 gånger och hoppas varje gång. Överlag är inte vårt golfgäng några låghandikappare, även om vi har några undantag. Det gör inget för stämningen är alltid god. Golf är ett mycket positivt spel. Går det bra kommer glada tillrop. Går det inte lika bra så kommer uppmuntrande kommentarer.

Efter en god middag, mycket prat och några timmars sömn var det dags för den traditionella scramblen. Fyra bollar tävlade mot varandra. I vår planering hade vi försökt få ett så jämt handicap som möjligt mellan bollarna. Priset för scramblen är äran. Det är en mycket trevlig spelform och alla lämnade glada årets golfresa.

Vart åker vi nästa år? Det blir tio års jubileum och tankarna går till Italien eller kanske Mallorca. Vi får se. Om du inte redan är på vår temagruppslista och vill vara med och spela nästa säsong så skicka ett mail till eva.lund1(Replace this parenthesis with the @ sign)comhem.se .

Eva Lund och Josephine Carlsson tackar för denna säsong och ser framemot golf 2015.
Du hänger väl med?